Jídlo je mnohem více než substance obsahující kalorie, vitamíny a další živiny.

Knihy

SPILKOVÁ, J. a kol. (2016):
Alternativní potravinové sítě: Česká cesta.
Karolinum, Praha. Odkaz

SPILKOVÁ, J. (2012):
Geografie maloobchodu a spotřeby: věda o nakupování.
Karolinum, Praha. Odkaz

Kapitoly v knihách

SPILKOVÁ, J. (2017):
„Co je malé, to je hezké…Co je větší, to je hezčí?“: Hledání cest pro alternativu v českém maloobchodu.
In: Križan, F., Bilková, K., Barlík, P. (eds.): Maloobchod a špecifiká Časovo-priestorového spravanie spotrebitel'ov.
Univerzita Komenského v Bratislave, Bratislava, 241–250. Stáhnout PDF

SPILKOVÁ J., FIALOVÁ, D. (2013):
Building fertile links with regional brands: The case of Czech regional products.
In: Figueiredo, E., Raschi, A. (eds.): Fertile Links? Connections between tourism activities, socioeconomic contexts and local development in European rural areas.
Firenze University Press, Firenze, 215–235. Odkaz

© 2017 - 2021 Foodiehub.cz | Tvorba webu: OnlineSoft